Biztonsági ajtók gyártása és beépítése hírdetés adatai

Hírdetés adatai:
Hírdetés címe: Biztonsági ajtók gyártása és beépítése
 
Hírdetés leírása:

Köszönjük érdeklõdését biztonsági bejárati ajtó termékeink iránt. 15 éve gyártunk és építünk be egyedi és szabvány méretü, különbözõ kivitelü üveges és tömör biztonsági bejárati ajtókat.
Termékeink MABISZ, MSZ, és DIN ajánlások figyelembevételével készülnek. Biztonsági bejárati ajtó vásárlása esetén lényeges szempont a megbízhatóság. Ha Önnek fontos az ár-érték arány a tervezési, gyártási, és beépítési tapasztalat valamint a személyes kapcsolat bejárati ajtó beépítésénél akkor megtalálta a megfelelõ partnert. A megrendelés kezdetétõl egészen a garanciális idõ végéig Õnnek csak egy telefonszámot kell megjegyezni: 06-20-9735-989. Ez a telefonszám 15 éve változatlan.


MIÉRT VÁLASZON MINKET? Jól megtervezett, gondosan kivitelezett, szakszerüen beépített, esztétikus biztonsági bejárati ajtó megfelelõen védi családját, lakását, irodáját, és egyébb értékeit. Termékink között megtalálja a magas szinvonalu egyedi gyártású biztonsági ajtókat valamint a kedvezõ árfekvésû import ajtókat is. Mindezt megvalósítjuk Önnek, versenyképes áron és egyszerübben mint gondolná. WEB:biztonsagi-ajtok.hu

 
Tevékenységi kör:
 
Ár: ajánlat alapján
 
Megye: Budapest
 
Irányítószám: 1201
 
Település: Budapest
 
Utca, házszám: Jósika u.
 
Email: magyar1000@gmail.com
 
Mobil: 06-20-973-59-89
Képek: