Extra hatékony Napkollektor hírdetés adatai

Hírdetés adatai:
Hírdetés címe: Extra hatékony Napkollektor
 
Hírdetés leírása:

A parabola koncentrátoros automata napkövető kollektor extra hozamot (min60%) biztosít még téli időszakban is.
Fűtésre és HMV előállításra ajánlott.
Mivel a rendszer napkeltétől-napnyugtáig, folyamatosan követi a nap mozgását, a sík-kollektorokkal illetve hagyományos vákuumcsöves kollektorokhoz képest a sugárzás hasznosítása jelentősen több. A többlet energia nyeresége a napkövetésből és a koncentrátorból adódik.A fixen telepített hagyományos sík- és vákuumcsöves kollektorokhoz képest mintegy 60%-kal jobb hatásfokú, és télen is megfelelő magas hőmérsékletű meleg vizet állít elő (akár 90 C°).

Összehasonlítás képen egy 16 kW vákuumcsöves rendszer fixen telepítve 64 m2 helyet foglal el, amíg az új rendszer 16 kW egysége 18 m2. A vákuumcsőre többszörös koncentrációjú sugárzás érkezik, de a hő veszteség nem változik, tehát például -15C° fokon a hagyományos vákuumcsöves rendszer vesztesége 38%, míg az új rendszeré 1,5%!
A fenti ár nettó ár, tartalmazza a szállítást, telepítést, készre szerelést, Magyarország területén normál talajviszonyok esetén.

A rendszerhez vásárolható továbbá az igényeknek megfelelő méretű két hőcserélős szigetelt HMV tartály is. (300-tól több ezer literes méretig)

A rendszer várható megtérülési ideje 4-8 év.
2 év teljes körű garancia és 10 év szavatosság a kiépített rendszerhez.

 
Tevékenységi kör:
 
Ár: 1,9 - 3 mFt között, telepítéss
 
Megye: Komárom-Esztergom
 
Irányítószám: 2821
 
Település: Gyermely
 
Utca, házszám: Tatai ut 25
 
Email: gsinfo@gaiasolar.com
 
Mobil: 36-30-996-76-75
 
Telefon: 06-23-510-024
Képek: